Smelt de Werther’s Original roomsnoepjes samen met de melk in een kleine steelpan met dikke bodem op laag tot middelhoog vuur. Breng dit tot net onder het kookpunt. Dit kan enkele minuten duren. Houd de vloeibare karamel vervolgens warm op laag vuur.
2
Pers het sap uit de citroen in een klein bakje. Was de appel en droog goed af. Snijd in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd vervolgens in partjes. Steek in elk partje een lollystokje en wrijf in met wat citroensap om verkleuring te voorkomen.
3
Hak de pecannoten grof. Verdeel de gehakte pecannoten, nougatine en marshmallows elk apart in een kom.
4
Zet een bord, dienblad of bakplaat klaar met bakpapier. Doop de appelpartjes in de karamelsaus, naar wens helemaal of voor de helft. Laat even kort uitlekken boven de pan.
5
Dip de partjes vervolgens in de pecannoten, nougatine of marshmallows naar wens. Plaats op het bakpapier om af te laten koelen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.