Zin in een ouderwets broodje frikandel? Wij geven het broodje een Oosterse twist met kruiden ketchup met stukjes pinda, seroendeng en gebakken uitjes.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept frikandelburger eastern style
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor en bereid de Turkse broodjes volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Snijd de rode ui in halve ringen. Meng de rode ui, spitskool en wortel met de sesam-soja dressing.
4
Halveer de Turkse broodjes en besmeer met mayonaise. Beleg beide broodjes met een frikandel, curry en de rauwkost. Garneer met seroendeng en gebakken uitjes.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment