Een broodje frikandel, maar dan anders! De extra hot kruiden ketchup curry en rode peper zorgen voor die extra kick. Liever iets minder pittig? Verwijder dan de pitjes van de rode peper uit de zaadlijst.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept frikandelburger indian style
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op en bereid de flatbreads volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Meng de rode ui, spitskool en wortel met de sesam-soja dressing. Snijd de rode peper in fijne ringen. Pluk de blaadjes van het takje koriander.
4
Besmeer de flatbreads met een dun laagje mayonaise en beleg met een frikandel, curry en de rauwkost. Garneer met rode peper en koriander.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment