Ghislaine (Veggilaine)

Kom proeven! No-bake vegan taartjes met Veggilaine

Deze no-bake vegan taartjes staan binnen een handomdraai op tafel! Heerlijk voor bij de koffie, thee of om uit te delen. Ghislaine van Veggilaine deelt exclusief haar recept voor twee soorten taartjes op onze website. Bekijk het chocoladetaartje en het kokostaartje en maak je keuze!

Kom 9 en 10 april langs bij Albert Heijn XL Gelderlandplein in Amsterdam. Je vindt ons op zaterdag en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. Zien we je daar?

Over dit evenement

Za 9 apr. 2022 - Zo 10 apr. 2022
Albert Heijn XL Gelderlandplein, Amsterdam, Amsterdam
Gratis toegang
Eatertainers:
Ghislaine van Veggilaine

Soort event
In de winkel
Categorie
Eatertainment events
Delen via
Ghislaine (Veggilaine)

Ontmoet Veggilaine

Hi! Mijn naam is Ghislaine maar waarschijnlijk kennen de meeste mensen mij als Veggilaine. Als levenslange vegetariër die nog nooit vlees of vis heeft gegeten, is vegetarisch koken mij echt met de paplepel ingegoten. Vanuit mijn passie voor koken en receptontwikkeling deel ik op Instagram vegetarische en veganistische recepten waar mijn hart als ‘foodie’ sneller van gaat kloppen. Van gezonde en lekkere ontbijtjes en snacks tot unieke dinerrecepten waarvoor ik mijn inspiratie haal uit allerlei landen en culturen met fantastische keukens: je vindt het allemaal op mijn pagina! 🙂

Ghislaine (Veggilaine)
No-bake vegan taartjes (Veggilaine)