No-bake vegan taartjes (Veggilaine)
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

No-bake vegan taartjes met chocolade of kokos van Veggilaine

Deze taartjes zijn vegan en heel eenvoudig te maken, ideaal als gezond tussendoortje. Wat deze taartjes extra bijzonder maakt, is dat dit recept zich perfect leent voor mensen die niet van bakken houden maar wel van lekkere gebakjes, zoals ik, @veggilaine ;-).

Voor dit recept heb je enkel een goede keukenmachine, de ingrediënten en 10 minuten bereidingstijd nodig. Binnen no-time heb je een gezond én lekker tussendoortje. Eerst proeven?

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Ghislaine van Veggilaine

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten chocoladetaartjes (6 taartjes)
Ingrediënten kokostaartjes (6 taartjes)
Ingrediënten toppings (6 taartjes)*
Keukenbenodigdheden

Recept no-bake vegan taartjes met chocolade of kokos van veggilaine

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Plaats de papieren muffin vormpjes in de muffinvorm. Maal de ingrediënten van de door jouw gekozen taartjes (chocolade of kokos) in de keukenmachine gedurende 30 sec.
2
Verdeel het grof gemalen mengsel over de muffinvorm en druk stevig aan. Zorg dat er rondom een rand ontstaat. Zet de taartjes eventueel 10 min. in de koeling, dan worden ze nog iets steviger.
3
Vul de taartjes wanneer ze nog in de muffinvorm zitten met kokosyoghurt of kwark en top ze af met jam, vers fruit, verse munt en gepofte quinoa.
4
* Wil je zowel de chocoladetaartjes als de kokostaartjes maken? Neem dan voor de toppings de dubbele hoeveelheid.
Ghislaine (Veggilaine)

Ontmoet Veggilaine

Hi! Mijn naam is Ghislaine maar waarschijnlijk kennen de meeste mensen mij als Veggilaine. Als levenslange vegetariër die nog nooit vlees of vis heeft gegeten, is vegetarisch koken mij echt met de paplepel ingegoten. Vanuit mijn passie voor koken en receptontwikkeling deel ik op Instagram vegetarische en veganistische recepten waar mijn hart als ‘foodie’ sneller van gaat kloppen. Van gezonde en lekkere ontbijtjes en snacks tot unieke dinerrecepten waarvoor ik mijn inspiratie haal uit allerlei landen en culturen met fantastische keukens: je vindt het allemaal op mijn pagina! 🙂

9 en 10 april 2022 vind je mij in AH XL Gelderlandplein in Amsterdam en laat ik je de taartjes proeven! Meer weten? Bekijk deze pagina.

Ghislaine (Veggilaine)
No-bake vegan taartjes (Veggilaine)

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?