Matzes Flammkuchen Met Gerookte Zalm

Samenwerken met Eatertainment

Over ons

Op Eatertainment worden bezoekers ondergedompeld in een echte foodbeleving met onder andere:

  • Heerlijke recepten
  • De leukste DIY’s
  • Proeverijen in jouw lokale supermarkt
  • Food evenementen
  • Inspirerende blogs
  • Leerzame workshops


Inspiratie, beleving & gemak staan voor de bezoekers centraal bij Eatertainment, ons food & experience platform. Op laagdrempelige en toegankelijke wijze laten we consumenten met behulp van recepten en onze unieke features kennismaken met jouw merk.

Zo kan de bezoeker gemakkelijk een weekmenu samenstellen met de menuplanner, kunnen de ingrediënten van recepten met één druk op de knop worden besteld met de bestelbuttons én worden recepten afgestemd op het persoonlijke food paspoort.

Mogelijkheden & mediakit

Wil jij ook jouw product onder de aandacht brengen bij een groot en breed publiek? Eatertainment bereikt dagelijks 3 miljoen mensen: via de media van DPG Media, ons eigen Eatertainment.nl platform en onze social media kanalen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een samenwerking. Van receptontwikkeling tot een blog en van een branded pagina tot aan bannering.

En omdat wij onderdeel zijn van Young Perfect, denken wij ook graag mee bij offline activaties. Door offline & online perfect op elkaar af te stemmen, versterken we jouw omnichannel campagne en creëren we een nóg groter bereik.

Bekijk hier onze mediakit voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je mogelijkheden bespreken om samen te werken?

Neem dan contact op via:
E: [email protected]
T: +31 76 530 60 72

Ritchie Eatertainer Met Kruidenboterplank

Eatertainer worden?

Heb jij net als ons een passie voor food en vind je het leuk om jouw kookkunsten met een groter publiek te delen? Ga dan als Eatertainer aan de slag! Onze Eatertainers inspireren anderen met de lekkerste content.

Op Eatertainment geven wij jou een platform om nóg meer bereik te creëren. Zo wordt jouw content op onze social media kanalen gedeeld, laten we maandelijks een Eatertainer aan het woord in onze rubriek ‘Eatertainer in de spotlight’ en krijg je een eigen landingspagina waar je jouw liefde voor food, kooktips en favoriete recepten kan delen.