Altijd al willen weten hoe je leert koken als een chef? Samen met Jeroen van Chef on a Mission laten wij je zien hoe je als hobby kok de technieken van een professionele chef onder de knie krijgt. Geen ingewikkeld gedoe, maar heldere uitleg, praktische tips en vooral: veel kookplezier. Laat je inspireren en til je skills naar een hoger niveau!
Het gezicht achter Chef on a Mission is Jeroen: een chef-kok die op zoek gaat naar de verhalen áchter de gerechten. Zijn missie? Jou leren koken als een echte chef, maar dan op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Als hij een gerecht maakt, wilt hij het volledig beheersen. Waar het vandaan komt, hoe het bereid wordt én hoe het moet smaken. Daarom is hij voor de 100 populairste gerechten ter wereld op zoek naar de essentie van deze gerechten. Hij reist naar de plekken van oorsprong én leert van mensen die deze klassieke gerechten al duizenden keren bereid hebben. Die kennis bundelt hij in ‘Master the Originals’, waar je verderop op deze pagina meer over ontdekt!
Welke basismaterialen heb je nodig om aan de slag te gaan met ‘Master the Originals’? Jeroen geeft jou zijn tips! Als je onderstaande materialen in huis hebt dan kom je een heel eind.
Je hoeft helemaal geen messenset met 15 messen te hebben want 75% gebruik je toch nooit.
Altijd al willen leren koken als een master van een chef die alle gerechten bij de oorsprong leerde maken? Jeroen zijn missie is om de 100 populairste gerechten ter wereld te masteren én die kennis door te geven aan kookliefhebbers. Dat doet hij door de unieke kookboekenserie ‘Master the Originals’. Deel 1 van de boekenserie bevat maar liefst 20 gerechten met ruim 100 technieken.
Wil je letterlijk in de pannen van de chef kijken en nog meer tips & tricks krijgen? Schrijf je in voor de Academy en volg online ruim 1000 minuten aan uitgebreide masterclasses van alle gerechten. Een musthave voor de beginnende en gevorderde hobbykok! Liever fysiek een masterclass volgen? Schrijf je dan in voor de Live Masterclasses voor een unieke en exclusieve kans om de keuken in te gaan met Jeroen van Oijen. Dit is dé mogelijkheid om te leren koken als een chef! Leer de essentie van koken door de gebruikte kooktechnieken, kennis van producten, ideale smaakcombinaties en tips en tricks van professionele koks.