Ga jij vanavond voor een lekker romig pastagerecht, een frisse salade of voor een makkelijk recept uit de oven?
Bekijk alle recepten of lees verder voor meer recept inspiratie!
Elke maand zetten we een smaakmaker in het zonnetje en deze maand is het… gember! Wist je dat warmte de smaak van gember beïnvloedt? Waar rauwe gember bijtend en scherp is, is gember na het koken zachter van smaak. Hoe langer je het kookt, hoe zoeter het wordt. Op de hoogte zijn en blijven van de smaakmakers? Volg ons op Instagram!
Heb je geen inspiratie voor het avondeten? Wij helpen je graag een handje mee met het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag’! Van makkelijk en snel tot vlees, vis en vegetarisch, dagelijks inspireren we jou met de lekkerste recepten. Laat je inspireren en stel je eigen weekmenu samen!
Superlekker én gemakkelijk, dat is deze kip tandoorie traybake. Kies je favoriete ingrediënten uit, snijd in stukken en leg het allemaal bij elkaar op een bakplaat. Verder doet de oven het werk! Liever vegetarisch? Laat de kip achterwege en voeg meer groenten toe.