torrijas

Vind gemakkelijk recepten

Frisse salades

Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, wil je er zoveel mogelijk van genieten. Lang in de keuken staan is dan wel het laatste waar je zin in hebt. Gelukkig hebben wij snelle én frisse salades voor je die je op zo’n zonnige avond kunt maken. Binnen een half uurtje heb jij je avondmaaltijd klaar. Welke salade is jouw favoriet?

Mosselen van de barbecue met stokbrood en kruidenboter

Recepten van de BBQ

De temperatuur buiten wordt steeds aangenamer, dus haal de barbecue maar tevoorschijn! Van klassieke hamburgers op de grill garen tot uitpakken met mosselen van de barbecue, wij hebben genoeg verrassende recepten voor je. Kies jij voor een vis, vlees, vega of mixavond?

Recepten met seizoensgroenten

Wij houden van seizoensgroenten! Ze zijn lekkerder én stukken goedkoper. Deze periode zijn er weer nieuwe verrukkelijke groenten in het seizoen. Wat dacht je van spitskool en het witte goud: asperges? Verwerk deze groenten in verrukkelijke gerechten als krokante asperges op een zomerse salade of ovengerechten als kabeljauw uit de oven met venkel.

Melanzane

Weekmenu's

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor wat je vanavond eet? Onze weekmenu’s staan vol heerlijke recepten voor iedere dag! Kies voor snel & simpel, vegetarisch, balans (max. 700 kcal en lekker veel groenten) of een combinatie van vlees, vis en vega en kijk wat je deze week op tafel zet.

Vanavond op het menu: kip tandoori traybake

Superlekker én gemakkelijk, dat is deze kip tandoorie traybake. Kies je favoriete ingrediënten uit, snijd in stukken en leg het allemaal bij elkaar op een bakplaat. Verder doet de oven het werk! Liever vegetarisch? Laat de kip achterwege en voeg meer groenten toe.