Vind gemakkelijk recepten

Bietjes salade met mandarijn en walnoot

Heerlijke salades

Of je het nu maakt voor een lichte lunch, als bijgerecht of als avondvullende maaltijd, salades kunnen op elk moment van de dag! Van een snelle pastasalade met parmaham en avocado tot een bietjes salade met mandarijn en walnoot, er is genoeg lekkers om te proberen.

Smaakmaker van de maand

Elke maand zetten we een smaakmaker in het zonnetje en deze maand is het… munt! Munt is een veelgebruikt kruid en vind je vaak terug in salades, maar ook in drankjes. Op de hoogte zijn en blijven van de smaakmakers? Volg ons op Instagram!

Caprese Pastasalade 2

Wat eten we vandaag?

Heb je geen inspiratie voor het avondeten? Wij helpen je graag een handje mee met het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag’! Van makkelijk en snel tot vlees, vis en vegetarisch, dagelijks inspireren we jou met de lekkerste recepten. Laat je inspireren en stel je eigen weekmenu samen!

Vanavond op het menu: kip tandoori traybake

Superlekker én gemakkelijk, dat is deze kip tandoorie traybake. Kies je favoriete ingrediënten uit, snijd in stukken en leg het allemaal bij elkaar op een bakplaat. Verder doet de oven het werk! Liever vegetarisch? Laat de kip achterwege en voeg meer groenten toe.