Header experiencepagina 02-2023

Vind gemakkelijk recepten

Smaakmaker van de maand

Elke maand zetten we een smaakmaker in het zonnetje en deze maand is het… oregano! Oregano is een veelgebruikt kruid en vind je vaak terug op pizza’s en in pasta’s, zoals deze pittige Toscaanse pasta met kip. Op de hoogte zijn en blijven van de smaakmakers? Volg ons op Instagram!

carpaccio-wraps

Lunchgerechten met wraps

Wanneer je denkt aan de lunch ga je al snel uit van boterhammen met beleg. Er is alleen zoveel meer mogelijk! Kies bijvoorbeeld vaker voor wraps. Ga aan de slag met een tortilla pizza met gegrilde groenten of deze supersnelle carpaccio-wraps met truffelmayonaise. Verrassende lunchgerechten waar je elke dag van gaat genieten!

VSZ Stamppot Spinazie Spinaziestamppot Met Champignons En Chipolataworstjes (1)

Wat eten we vandaag?

Heb je geen inspiratie voor het avondeten? Wij helpen je graag een handje mee met het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag’! Van makkelijk en snel tot vlees, vis en vegetarisch, dagelijks inspireren we jou met de lekkerste recepten. Laat je inspireren en stel je eigen weekmenu samen!

Vanavond op het menu: kip tandoori traybake

Superlekker én gemakkelijk, dat is deze kip tandoorie traybake. Kies je favoriete ingrediënten uit, snijd in stukken en leg het allemaal bij elkaar op een bakplaat. Verder doet de oven het werk! Liever vegetarisch? Laat de kip achterwege en voeg meer groenten toe.