Eatertainment pilot - Tortilla en Pinata

Kom proeven! – Lekker Hollands

Lekker Hollands

Hollands genieten doe je deze week bij Jumbo Kooistra Bolsward! Proef onze andijviestamppot en een lekkere kaasgehaktbal en rucolastamppot met geitenkaas. Zelf koken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Zien we jou daar? Wij zijn 7 dagen per week te vinden op de winkelvloer, dus kom proeven tussen 12:00 en 18:00.

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Ma 18 okt. 2021 - Zo 24 okt. 2021
Jumbo Kooistra Bolsward, Bolsward
Gratis toegang
Eatertainers:
Ilya Bondarev

Soort event
In de winkel
Delen via