Eatertainment pilot - Frikandelburger

Maaltijd to go en proeven – Smoothie bowls

Smoothie bowls

Smullen van een smoothie bowl? Kom deze week langs bij Jumbo Groningen Beren en neem een smoothie bowl to go mee! Of je nu kiest voor roze of groene, beide varianten zitten vol vitaminen. Onze Eatertainers staan 7 dagen per week voor je klaar met een heerlijke maaltijd. Iedere dag zijn wij tussen 09:30 uur en 15:30 uur op de winkelvloer te vinden.

Zelf koken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Ma 25 okt. 2021 - Zo 31 okt. 2021
Jumbo Beren Groningen, Groningen
Gratis toegang
Chefs:
Stephen Busman

Soort event
In de winkel
Categorie
Eatertainment events
Delen via