Geroosterd Briochebrood Met Zomerfruit En Mascarpone
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Geroosterd briochebrood met zomerfruit en mascarpone

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Was het zomerfruit en snijd indien gewenst in stukjes.
2
Smelt de roomboter in een pannetje of in de magnetron. Bestrijk met een bakkwast de plakken briochebrood aan beide zijden met de boter. Verwarm een grill- of koekenpan. Bak de plakken briochebrood in 3 tot 5 min. aan beide zijden mooi goudbruin.
3
Klop de mascarpone met een garde of mixer op. Klop vervolgens in een andere kom de slagroom met de vanillesuiker stijf. Spatel de mascarpone voorzichtig door de slagroom.
4
Leg de plakken briochebrood op bordjes of op een mooie serveerplank. Verdeel de mascarponeroom over de plakken brood. Leg hier het zomerfruit op en garneer met blaadjes basilicum.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Frans
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via