Print opties

Sluiten

Geroosterd briochebrood met zomerfruit en mascarpone

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
1
Was het zomerfruit en snijd indien gewenst in stukjes.
2
Smelt de roomboter in een pannetje of in de magnetron. Bestrijk met een bakkwast de plakken briochebrood aan beide zijden met de boter. Verwarm een grill- of koekenpan. Bak de plakken briochebrood in 3 tot 5 min. aan beide zijden mooi goudbruin.
3
Klop de mascarpone met een garde of mixer op. Klop vervolgens in een andere kom de slagroom met de vanillesuiker stijf. Spatel de mascarpone voorzichtig door de slagroom.
4
Leg de plakken briochebrood op bordjes of op een mooie serveerplank. Verdeel de mascarponeroom over de plakken brood. Leg hier het zomerfruit op en garneer met blaadjes basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.