Klassieke tafel_topdown
  • Home
  • Feestelijke tafels

Feestelijke tafels

De feestdagen komen steeds dichterbij, tijd om je voor te bereiden! Pak dit jaar lekker uit met een feestelijke tafel vol lekkers waar je geen genoeg van krijgt. Wij hebben op deze pagina een aantal tafels voor je klaarstaan inclusief recepten. Zo hoef je alleen maar boodschappen te doen en heb je gelijk een heel kerstmenu staan!

Gourmettafel

Gezellige gourmettafel

Voor velen is het een traditie om tijdens de feestdagen te gourmetten. Het is makkelijk én ook nog eens gezellig. Onze goedgevulde gourmettafel staat vol allerlei lekkere gerechtjes om te proberen. Van zelfgemaakte sauzen en kruidige winteroliën tot vegetarisch hapjes en vlees- & visgerechten. Een feestje voor het oog én je mond!

Voor elke tafel inspiratie

Pak tijdens de feestdagen eens lekker uit met een tafel vol lekkers. Ga jij voor een klassieke kersttafel met gevulde kalkoen en peperrosbief, een rijsttafel met allerlei heerlijke gerechtjes, een oud & nieuw tafel voor een gezellige borrel of toch uitpakken met hemelse desserts tafel waarvan het water in je mond loopt? Wat je ook kiest, vier het groots!

Header Oud En Nieuw

Spetterende oud & nieuw tafel

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, tijd om het te vieren met deze spetterende oud & nieuw tafel! Van hartige oliebollen met chilisaus en champagne oliebollen tot romige frambozen mimosa en een mocktail met chocolade vijgen, de tafel is lekker gevuld met alles voor een gezellige borrel.