Kerst dinertafel
Lifestyle

Klassieke kersttafel

Ga dit jaar voor een klassieke kersttafel met onze gevulde kalkoen, peperrosbief of kabeljauwhaas! Serveer met bijgerechten zoals onze geroosterde zoete aardappelpartjes en wortelen uit de oven.

Kalkoen met sinaasappelglazuur

Kalkoen met sinaasappelglazuur

Een kalkoen bereiden klinkt als veel werk, maar het tegendeel is waar. De kalkoen bereid je namelijk in de oven en in de tussentijd ga je aan de slag met het glazuur en de sinaasappelsaus én heb je nog tijd over. Met dit gerecht steel je gegarandeerd de show!

Peperrosbief met gepofte knoflook en salsa verde

Peperrosbief met gepofte knoflook en salsa verde

Rosbief is een klassieker. Wij serveren een peperrosbief met gepofte knoflook en een heerlijke salsa verde. De kruidige groene saus voegt veel smaak en pit toe aan dit gerecht. Je gasten gaan ervan smullen!

Geroosterde zoete aardappelpartjes met vijgen, pistache noten en tijm

Geroosterde zoete aardappelpartjes met vijgen, pistache noten en tijm

Een gerecht met zoete aardappel is een mooie toevoeging aan iedere kersttafel. Wij maken het gerecht extra feestelijk door te serveren met vijgen, pistachenootjes en tijm! Een heerlijk gerecht om rond te laten gaan aan tafel.

Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel

Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel

Deze kleurrijke wortelen vrolijken de tafel direct op! Door de wortelen te garen in de oven worden ze heerlijk zacht. Het venkelzaad, de honing en granaatappelpitjes geven het gerecht een divers palet van zoete en frisse smaken.

Kabeljauwhaas in spek met spicy hummus, spinazie en zeekraal

Kabeljauwhaas in spek met spicy hummus, spinazie en zeekraal

De kabeljauwhaas is een botermals stukje witvis wat op veel verschillende manieren kan worden klaargemaakt. Wij bereiden deze vis simpel omwikkeld met spek. De spicy hummus en pijnboompitjes maken het gerecht af.

Gepersonaliseerde kerstballen

Gepersonaliseerde kerstballen

Geef je gedekte tafel een final touch door naamkaartjes op tafel te zetten. Je kunt hier alle kanten mee op, wil je er wat extra energie insteken? Kom dan in de kerstsferen met deze kerstbal DIY! Je kunt de decoratieve takjes aanpassen naar bijpassende kleuren van jouw gedekte tafel.

Sluit af met een dessert

Een kerstdiner is niets zonder een zoete spektakelstuk. Ga aan de slag met een speculoos ijstaart met meringue-aardbeienijs en steel de show! Een combinatie die iedereen lekker gaat vinden.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via