kerst desserttafel
Lifestyle

Hemelse desserttafel

Sluit de avond af met recepten van de hemelse desserttafel! Hemels, daar is niets aan gelogen. Deze prachtige tafel is gevuld met allerlei desserts waar het water van in je mond loopt. Panna cotta met kerstkoekjes, een sgroppino met frambozen of een speculoos ijstaart, waar zou jij mee beginnen?

Creme puffs

Koffie crème puffs

Een onweerstaanbare lekkernij voor het kerstdessert. Deze koffie crème puffs zijn soezen gevuld met een mengsel van witte chocolade, slagroom en koffie. We maken het af met een klein toefje crème, mokkaboontjes en poedersuiker voor een feestelijk resultaat!

Speculoos ijstaart met meringue aardbeien ijs

Speculoos ijstaart met meringue-aardbeien ijs

Wil je dit jaar groot uitpakken met het dessert tijdens de feestdagen? Maak dan deze verrukkelijke speculoos ijstaart met meringue-aardbeien ijs en steel de show! De smaken van speculoos en het meringue-aardbeien ijs passen perfect bij elkaar. Dat wordt smullen!

Eggnogg panna cotta met frambozen en kerstkoekjes

Eggnogg panna cotta met frambozen en kerstkoekjes

Iets minder tijd met de feestdagen, maar toch een lekker dessert op tafel serveren? Maak dan deze eggnogg panna cotta met frambozen en kerstkoekjes. De panna cotta kan je al een dag eerder maken, dus tijdens het diner heb je geen stress. Maak het af met kerstkoekjes voor het echte kerstgevoel.

Mango-frambozen sgroppino

Mango-frambozen scroppino

Zin in een verfrissing tijdens als het eten door? Maak dan deze mango-frambozen scroppino met prosecco. Dit Italiaanse drankje is perfect om te serveren als tussengerecht. De scroppino is ook lekker als dessert of als toevoeging aan het dessert. Serveer het kleurrijke drankje met extra frambozen en proost!

Luxe kaasplank met verse kruiden, vijgen en jam

Luxe kaasplank met verser kruiden, vijgen en jam

Ben je geen zoetekauw? Ga dan voor een uitgebreide kaasplank als als dessert. Deze luxe plank met verse kruiden, vijgen en jam is niet alleen smakelijk, het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Serveer de kazen met kaartjes en schrijf hier de namen van de gasten op.

Kaastaart

DIY Kaastaart

Wil je nóg meer uitpakken met een kaasplank? Maak dan deze kaastaart! Ideaal voor wat grotere gezelschappen en de hoeveelheid kun je gemakkelijk aanpassen naar het aantal gasten. Kies je favoriete kazen en stapelen maar!

Pak uit met een soesjestaart

Liever niet te lang in de keuken staan, maar tóch een spektakel op tafel zetten? Maak dan deze makkelijke soesjestaart met pistache en witte chocolade. Top af met je favoriete soorten rood fruit en wat poedersuiker en verras je tafelgasten!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via