Sluit de avond af met recepten van de hemelse desserttafel! Hemels, daar is niets aan gelogen. Deze prachtige tafel is gevuld met allerlei desserts waar het water van in je mond loopt. Panna cotta met kerstkoekjes, een sgroppino met frambozen of een speculoos ijstaart, waar zou jij mee beginnen?
Speculoos ijstaart met meringue-aardbeien ijs
Wil je dit jaar groot uitpakken met het dessert tijdens de feestdagen? Maak dan deze verrukkelijke speculoos ijstaart met meringue-aardbeien ijs en steel de show! De smaken van speculoos en het meringue-aardbeien ijs passen perfect bij elkaar. Dat wordt smullen!
Eggnogg panna cotta met frambozen en kerstkoekjes
Iets minder tijd met de feestdagen, maar toch een lekker dessert op tafel serveren? Maak dan deze eggnogg panna cotta met frambozen en kerstkoekjes. De panna cotta kan je al een dag eerder maken, dus tijdens het diner heb je geen stress. Maak het af met kerstkoekjes voor het echte kerstgevoel.
Mango-frambozen scroppino
Zin in een verfrissing tijdens als het eten door? Maak dan deze mango-frambozen scroppino met prosecco. Dit Italiaanse drankje is perfect om te serveren als tussengerecht. De scroppino is ook lekker als dessert of als toevoeging aan het dessert. Serveer het kleurrijke drankje met extra frambozen en proost!
Luxe kaasplank met verser kruiden, vijgen en jam
Ben je geen zoetekauw? Ga dan voor een uitgebreide kaasplank als als dessert. Deze luxe plank met verse kruiden, vijgen en jam is niet alleen smakelijk, het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Serveer de kazen met kaartjes en schrijf hier de namen van de gasten op.
Liever niet te lang in de keuken staan, maar tóch een spektakel op tafel zetten? Maak dan deze makkelijke soesjestaart met pistache en witte chocolade. Top af met je favoriete soorten rood fruit en wat poedersuiker en verras je tafelgasten!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment