• Home
  • Heerlijke milde yoghurt

Heerlijke milde yoghurt

Vol of mager, Grieks of zonder vet: met yoghurt kun je alle kanten op! De een geniet er al in de ochtend van met een handje muesli of wat fruit, terwijl de ander er heerlijke desserts mee maakt. Van milde yoghurt tot yoghurt met friszoet fruit, kies je favoriete yoghurt van Activia en ga aan de slag!

Activia YoungPerfect

De Yoghurt Boutique

Het winkelend publiek werd getrakteerd door Albert Heijn XL in Eindhoven en Activia. Waarop? Op een spectaculaire smaaksensatie in een ééndaagse pop-up ‘Yoghurt Boutique’. Foodie en smaakexpert Miljuschka Witzenhausen verraste shoppers met een demonstratie moleculair koken met yoghurt, waarbij men de verfijnde creaties kon proeven.

Young Perfect werd aangehaakt om het concept van A tot Z uit te werken, en het resultaat mag er zeker zijn! Het pop-up live event was een groot succes. Shoppers kregen hier de mogelijkheid om in de Yoghurt Boutique kennis te maken met heerlijke Activia producten, bereid door niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen.

Activia YoungPerfect

Genieten van yoghurt

Je dag beginnen met een yoghurt bowl, genieten van een yoghurt smoothie als tussendoortje of yoghurt serveren bij pittig eten… met yoghurt kun je alle kanten op! Er zijn heel veel verschillende soorten yoghurt te vinden in de wereld. En het fijne is dat iedereen vandaag de dag kan genieten van een bakje yoghurt dankzij plantaardige opties. De populairste soorten yoghurt zijn volle, magere en halfvolle yoghurt, plataardige alternatieven, hangop yoghurt en kwark. Welke is jouw favoriet?

Activia YoungPerfect
Activia YoungPerfect
Activia YoungPerfect

Over Activia

Maak kennis met Activia, heerlijke milde yoghurtproducten met miljarden Probiotica. Wat zei je? Probiotica, oftewel yoghurtculturen die bijdragen aan de lactose vertering. Ideaal dus voor mensen die lactose slecht kunnen verteren. De yoghurt van Activia zit vol natuurlijke ingrediënten. Denk aan fruit en granen zonder kunstmatige kleurstof, smaakstof en conserveermiddelen. Je goed voelen begint immers vanbinnen!

Activia YoungPerfect

Wist je dat...

  • … we gemiddeld zo’n 100 gram yoghurt per dag eten?
  • … het woord yoghurt van het Turkse yöghurt komt?
  • … yoghurt barst van de voedingsstoffen zoals eiwitten, vitamine B12 en mineralen?
  • … in yoghurt net zoveel eiwitten zit als in vlees?
  • … yoghurt je huid laat hydrateren en verzachten?