Acai smoothie bowl met swirls
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Açai smoothie bowl met swirls

Bij het zien van deze bowl droom je misschien weg naar een vakantie in Bali waar ze de mooiste smoothiebowls serveren. Maar wat ze in Bali kunnen, kan jij ook! Dus ga lekker zelf aan de slag met dit recept voor een açai smoothie bowl. Voor de extra wow-factor laten we je ook zien hoe je die mooie swirls in je bowl kunt maken.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept açai smoothie bowl met swirls

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Snijd de bananen in plakjes en houd een paar plakjes achter voor de garnering. Doe de overige bananenplakjes, bevroren bosvruchten, melk en het açai poeder in een blender. Mix alles tot een gladde smoothie. Verdeel de smoothie over de kommen.
2
Meng de helft van de yoghurt met de butterfly pea kleurpoeder. Je kunt hier ook andere poeders voor gebruiken, bijvoorbeeld blauwe spirulina. Doe dit mengsel in een spuitflesje. Doe in een ander flesje de resterende yoghurt. Je kunt ook theelepels gebruiken.
3
Maak met de flesjes horizontale lijnen in de smoothiebowl. Heb je geen spuitflesjes? Probeer dan met een theelepeltje rechte lijntjes yoghurt in de bowls te maken. Neem vervolgens een satéprikker en beweeg deze in verticale bewegingen door de yoghurt lijnen. Ga van boven naar onder en vervolgens van onder naar boven (zie foto’s onderaan de pagina).

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Melk
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via