Makkelijke Vispastei Met Piccallily
In samenwerking met:
  • Home
  • Veelzijdig en lekker: aardappelpuree

Veelzijdig en lekker: aardappelpuree

Mmm, puree! Veelzijdig en eindeloos te combineren in verschillende gerechten. Aardappelen passen goed in een voedzame maaltijd en met aardappelpuree geef je jouw gerecht een speciale touch. Simpel, maar zo lekker! Met Aviko Mashed Potato zet je in een handomdraai een heerlijke en verantwoorde maaltijd op tafel.

Samen genieten met de sharing plank

Benieuwd naar alle Aviko Mashed Potato smaken? Kiezen hoeft niet meer dankzij de sharing plank van onze Eatertainer en food- en lifestyle coach Stella!

Stella heeft de plank gevuld met lekkere én makkelijke recepten, perfect voor een gezellige avond met vrienden. Bekijk de Aviko Mashed Potato sharing plank voor nóg meer gerechtjes en inspiratie.

Aviko Mashed Potato

Het zelf maken van goede kwaliteit aardappelpuree is een tijdrovend klusje. Maar dat kan ook anders! Wij koken graag met Aviko Mashed Potato, een verse diepvries aardappelpuree. Een ideaal alternatief dat je snel en makkelijk klaarmaakt. Bereid met zorgvuldig geselecteerde aardappelen, melk en romige boter. Behalve peper en zout zitten er géén extra toegevoegde producten in!

Variëren met aardappelpuree

We hebben een paar lekkere recepten met aardappelpuree voor je verzameld. Zin in een Italiaanse ovenschotel? Of misschien toch in een Griekse aubergine moussaka? Deze gerechten tover je snel op tafel dankzij de Aviko Mashed Potato.

Tip: Aviko heeft ook andere smaakvarianten, zoals aardappelpuree met fijne kruiden en spinazie!

Lekkere en snel: een pastinaakpuree

Met de drukke agenda’s is het altijd fijn dat je voorzien wordt van receptinspiratie en gerechten die snel & gemakkelijk klaar zijn. Deze pastinaakpuree met paddenstoelenstoof staat binnen een half uurtje op tafel en is ook nog eens heerlijk, ideaal!