In samenwerking met:
Makkelijke Vispastei Met Piccallily
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Makkelijke vispastei met piccalilly

Een vispastei hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Met de Mashed Potato van Aviko is het een fluitje van een cent. De voorbereiding is in een handomdraai geregeld en de oven doet de rest van het werk. Met deze groen gekleurde pastei zet je een absolute showstopper op tafel, zeker op een doordeweekse avond.
Bekijk de experience voor meer recepten met Mashed Potato of de sharing plank van Eatertainer en food- en lifestyle coach Stella.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept makkelijke vispastei met piccalilly

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de Aviko Mashed Potato ontdooien. Maak de venkel schoon, snijd kwarten, verwijder de harde kern en snijd vervolgens in ringen van een halve cm. Snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm.
2
Verwarm de roomboter in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de venkel 2 min. aan, voeg de kabeljauw toe en bak 3 min. mee.
3
Voeg de kruidenmix toe en blus af met de witte wijn. Voeg de tuinerwten en crème fraîche toe en meng het geheel goed door.
4
Schep het mengsel in een ovenschaal en verdeel de gerookte zalm erover. Verdeel de piccalilly gelijkmatig over de zalm.
5
Dek het geheel af met de aardappelpuree. Maak met een vork een patroon in de aardappelpuree. Bak de ovenschotel 20 tot 25 min. in de voorverwarmde oven.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Gluten
  • Vis
  • Sulfiet
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via