In samenwerking met:
Snelle Andijviestamppot Met Spekjes En Komijnekaas
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees

Snelle andijviestamppot met spekjes en komijnekaas

Met de aardappelpuree van Aviko Mashed Potato staat deze snelle andijviestamppot binnen een kwartiertje op tafel! De leuke twist in dit recept is de combinatie van de aardappelpuree met Fine Herbs en komijnekaas. Grappig weetje is dat alle Leidse kaas komijnekaas is. Maar niet alle komijnekaas Leids.
Bekijk de experience voor meer recepten met Mashed Potato of de sharing plank van Eatertainer en food- en lifestyle coach Stella.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept snelle andijviestamppot met spekjes en komijnekaas

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de aardappelpuree volgens aanwijzingen op de verpakking. Gebruik hiervoor een grote pan.
2
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan 5 min. op middelhoog vuur. Draai het vuur laag en bak de spekreepjes nog 5 min. tot deze krokant zijn.
3
Snijd ondertussen de komijnekaas in kleine blokjes van een halve cm. Roer de andijvie, samen met de mosterd door de aardappelpuree.
4
Verdeel de aardappelpuree over de borden en garneer met de spekjes en blokjes kaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Soort
Aardappel
Vlees
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via