Bij het gevoel van de winter wordt al gauw gedacht aan een stoofschotel. Een heerlijk gerecht, met eindeloze variatiemogelijkheden én uren in de keuken, toch? Nee hoor, deze snelle paddenstoelenstoof staat binnen een half uurtje op tafel door gebruik te maken van Aviko Mashed Potato, een heerlijke aardappelpuree die alleen maar verwarmd hoeft te worden!
Bekijk de experience voor meer recepten met Mashed Potato of de sharing plank van Eatertainer en food- en lifestyle coach Stella.
Bij pastinaakpuree kun je verschillende soorten groenten serveren. Een paar opties zijn geroosterde wortelgroenten zoals wortels, bieten of zoete aardappelen, gestoomde of gebakken broccoli, spruitjes of groene bonen, of een frisse salade van bladgroenten met een lichte dressing.
Pastinaakpuree past goed bij verschillende soorten vlees, zoals kip, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, en wild zoals hertenbiefstuk. Het is afhankelijk van je voorkeur en smaak, en wat goed past bij de andere ingrediënten van je gerecht.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment