Wat heb je nodig?
Hoe maak je het?
1
Verwarm de oven voor op 90 °C.
2
Snijd de sinaasappel met behulp van een mandoline of een scherp mes in plakken van 5 mm. dik.
3
Verdeel de sinaasappel op een, met bakpapier beklede, ovenrooster en droog de sinaasappels in de oven voor 3 uur. Draai om het uur om. De sinaasappels zijn klaar als ze goudbruin en droog zijn.
4
Laat nog voor 1 uur drogen buiten de oven totdat ze compleet hard zijn.
5
Prik kleine gaatjes in de sinaasappels en bind met het touw de steranijs, rode peper, laurier en kaneelstok op de gedroogde sinaasappel. Varieer met de kruiden en hoeveelheid sinaasappels die je gebruikt voor een speels effect.
Potpourri met Aziatische kruiden
Potpourri met Aziatische kruiden
Potpourri met Aziatische kruiden
Potpourri met Aziatische kruiden

Meer inspiratie

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit onderwerp

Soort
DIY's

Gemaakt door Eatertainment

Delen via