Kaastaart
Lifestyle

Kaastaart

High wine of borrel gepland? Daar past deze kaastaart perfect bij. De kaastaart is goed voor wat grotere gezelschappen, de hoeveelheid kaas kun je aanpassen naar het aantal gasten. Kies je favoriete kazen en stapelen maar!

Wat heb je nodig?
Hoe maak je het?
1
Leg de grootste kaas op een plank gevolgd door de wat kleinere kaas. Leg hier vervolgens het vijgenbrood op. Maak af met de 2 kleinere kazen.
2
Versier de laag tussen de 2e kaas en het vijgenbrood rondom met de rozemarijn.
3
Snijd de vijgen in 4 parten. Leg aan 1 kant van boven naar beneden de druiven, vijgen, physalis en kumquat. Tip: zorg dat je redelijk harde kazen gebruikt, anders zakt de taart in. Je kunt variëren met de grootte van de kazen en fruit naar keuze gebruiken.
Kaastaart
Kaastaart
Kaastaart
Kaastaart

Borrelen met kaas

Wil jij de gasten met nog iets anders lekkers verrassen? Maak dan eens borrelcones: een puntzakje met Manchego kaas en brie. Lekekr in combinatie met druiven, verse vijgen en rauwe ham.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
DIY's

Gemaakt door Eatertainment

Delen via