Herfstthee met appeltaartsmaak
Lifestyle

Herfstthee met appeltaartsmaak

Ga aan de slag met het maken van deze DIY appeltaartthee op een frisse herfstdag. Met een leuk kaartje en een persoonlijke boodschap aan je theezakje is het ook een superleuk zelfgemaakt cadeautje. De losse theezakjes kun je vinden bij diverse huishoudwinkels of speciaalzaken.

Bekijk ook deze video op onze Instagram om te zien hoe we de DIY maken!

Wat heb je nodig?
Hoe maak je het?
1
Snijd de appelchips in stukjes en hak de kaneelstokjes doormidden.
2
Vul elk theezakje met 1 tl rooibosthee, een half kaneelstokje, een kardemompeul en één in stukjes gesneden appelring.
3
Knip vervolgens de vellen papier in de lengte in stroken. Haal uit elk vel papier 5 stroken. Vouw vervolgens de stroken in de lengte doormidden en vouw beide zijden 1 cm vanaf de vouwlijn langs de andere richting omhoog.
4
Gebruik een fineliner of pen om iets leuks op het papier te schrijven. Schrijf er bijvoorbeeld de theesmaak op of een persoonlijke boodschap. Niet de strookjes papier vast aan de theezakjes met een nietmachine.
5
Vul een glas met kokend water. Vouw vervolgens de strookjes van het zelfgemaakte theezakje open en laat deze op de rand van je kopje rusten terwijl het zakje in het water hangt. Laat 3 à 5 min. trekken. Tip: voeg een appelring en kaneelstokje toe in het kopje voor een mooi kopje thee en extra appeltaartsmaak.
Herfstthee met appeltaart smaak
Herfstthee met appeltaartsmaak
Herfstthee met appeltaartsmaak
Herfstthee met appeltaartsmaak

Serveer deze vegan appeltaart erbij!

Bij een heerlijke kop thee, mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken. Deze vegan appeltaart is superlekker in combinatie met de herfstthee met appeltaartsmaak. Wij garanderen je dat het genieten wordt, dus duik snel de keuken in op een druilerige herfstdag!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
DIY's

Gemaakt door Eatertainment

Delen via