We zijn aan het wandelen geslagen!
Lifestyle

We zijn aan het wandelen geslagen!

Wat voor weer het ook is, we gaan allemaal weer lekker wandelen! Wandelen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je mentale gezondheid. Je maakt je hoofd eventjes leeg en kan daarna weer met volle energie aan de slag. Daarnaast is wandelen goed voor de productiviteit en creativiteit. Er worden ook een heleboel wandelroutes georganiseerd, met tussendoor stops waar je wat lekkers te eten of te drinken kunt halen.

Routes 
Je kan op internet al veel wandelroutes vinden, vast ook van jouw favoriete wandelplek. Maar je kan ook in Google Maps je eigen wandelroute maken. Wil je bijvoorbeeld een wandelroute met je favoriete afhaalplekken? Vul je begin- en eindplek in op Google Maps, daarna kun je jouw favoriete afhaalplekjes als stops toevoegen.

Tip! Door verschillende steden worden dit soort tochten al voor je georganiseerd. Zij zorgen, samen met een aantal horecazaken, voor een leuke route. Vanuit de horecazaken worden hapjes/drankjes aangeboden die perfect geschikt zijn om lopend op te eten. Ideaal dus!

Thuis lekker opwarmen
Maar wanneer je weer thuis komt wil je wel weer lekker opwarmen na die lange wandeling. Dit kan perfect met onze vegan warme chocolademelk. In dit drankje gebruiken we amandelmelk in plaats van koemelk, ook toppen we met de plantaardige variatie op slagroom. Top af met je favoriete toppings zoals marshmallows, koekjes, karamelsaus en geroosterde nootjes.

Een warme glühwein mag ook zeker niet ontbreken als de temperaturen wat lager zijn. Dit traditionele drankje geeft je letterlijk en figuurlijk een warm gevoel van binnen. Beide drankjes zijn makkelijke en snelle recepten om heerlijk mee op te warmen en op de bank mee te kruipen, of natuurlijk mee in een thermosfles tijdens je wandeling! Voor welk drankje ga jij?

We zijn aan het wandelen geslagen!
We zijn aan het wandelen geslagen!

Of juist afkoelen
Wist je dat je glühwein ook koud kunt drinken? Laat het geheel dan afkoelen en voeg ijsklontjes en eventueel wat vruchtensap toe. Een koude glühwein heeft wat weg van een lekker sangria. Wanneer je op een warme dag bent gaan wandelen wil je misschien juist lekker afkoelen. Probeer dan eens een van onze heerlijke bananenmilkshake. Een heerlijke combinatie van vanille-ijs, avocado, banaan en roze peper. Of ga voor een huisgemaakte ijskoffie, zoals deze met chocolade.

We zijn aan het wandelen geslagen!
Huisgemaakte Ijskoffie

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via