Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Schenk de wijn in een grote pan en verwarm op laag vuur. De wijn mag niet koken.
2
Was de grapefruit, sinaasappel en mandarijn en snijd in plakken. Je kunt de schil hier aan laten zitten. Voeg deze samen met de bevroren diepvrieskersen, kaneel, steranijs en suiker toe aan de rode wijn. De kersen zullen in de wijn ontdooien en een lekkere smaak afgeven.
3
Laat dit circa 20-30 minuten op een heel laag vuur trekken. Zorg dat de wijn niet kookt. Serveer warm. Je kunt eventueel de specerijen en het fruit uit de wijn zeven.
Glühwein
Glühwein

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via