chocolade schotsen
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Chocoladeschotsen van restjes chocolade

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Leg bakpapier op je werkblad.. Smelt de pure en witte chocolade apart van elkaar au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laagje kokend water.
2
Giet de pure chocolade op het bakpapier. Verdeel met een lepel (of in een spuitzak) wat slierten witte chocolade over de pure chocolade. ‘Swirl’ de witte chocolade met een satéprikker door de pure chocolade zodat er een mooi patroon ontstaat.
3
Giet de overige witte chocolade naast de pure chocolade. Garneer met sprinkles en laat de chocolade uitharden. Breek de chocolade in grove stukken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Chocolade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via