Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 175C. Splits de eieren en gebruik alleen het eiwit. Meng het eiwit met de suiker, de kokosrasp en de cacaopoeder, tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.
2
Maak met een ijslepel (of twee eetlepels) bolletjes van het mengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de cacaonibs.
3
Bak de kokosmakronen in 20-25 min. af. Deze zijn nog zacht wanneer ze uit de oven komen en worden daarna hard. De binnenkant is nog zacht en smeuïg.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Henk-Jan Kroeze
Fleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via