Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Ingrediënten topping
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Splits de eieren. Blend de havermoutvlokken samen met het eigeel, melk en pinda hazelnoot cacao pasta fijn in een blender.
2
Klop het eiwit met een mixer op tot een luchtig schuim. Meng twee el eiwit met het eigeel mengsel en voeg daarna de rest van het eiwit toe en spatel deze rustig door het eigeel mengsel.
3
Verhit voor de frambozencoulis in een steelpannetje de bevroren frambozen met 1 el water en laat 5 min rustig koken. Haal van het vuur en zeef eventueel de pitjes eruit.
4
Verhit in een koekenpan een kleine hoeveelheid (plantaardige) boter en verwarm op middelhoog vuur. Schep drie kleine pannenkoekjes in de pan, draai na 3 min om. Bak ongeveer 12 kleine pannenkoekjes uit het beslag en stapel deze per 6 op. Garneer met de zelfgemaakte frambozencoulis, een flinke lepel kwark en verse frambozen. Tip! De pannenkoekjes zijn laag in suiker, maar houd je van zoet? Voeg wat extra pinda hazelnoot cacao pasta naar smaak toe over de pannenkoekjes.