In samenwerking met:

Burger Bistro

Wanneer het zonnetje schijnt, is het tijd voor een van onze favoriete activiteiten: barbecueën. Er is niets beter dan buiten zijn, genieten van het mooie weer en de heerlijke geur van een gegrilde cheeseburger. Met de BBQ producten van Santa Maria en de kazen van Président wordt dit een feestje!

burger bistro

Verrukkelijke cheeseburgers

Menig vleesliefhebber is er fan van: cheeseburgers. Een sappige cheeseburger met mals vlees en een laagje gesmolten kaas. Zodra je de eerste hap neemt, vermengt het sappige vlees zich met de romige, zachte kaas. Zo’n cheeseburger kon jij proeven bij de Cheeseburgerbar in diverse Albert Heijn locaties. Onze merkambassadeurs maakten met de lekkerste producten van Santa Maria en Président de allerlekkerste burgers. Eén groot feest!

burger bistro

Burger Bistro

Bij Albert Heijn XL Limburglaan in Eindhoven werd de Burger Bistro geopend. Hier konden shoppers genieten van verrukkelijke burgers mede mogelijk gemaakt door Santa Maria en Président. Of je nu kwam voor een burger to go of even wilde zitten in de bistro, onze merkambassadeurs stonden voor je klaar om de lekkerste burgers te bereiden.

Young Perfect werd aangehaakt om het concept van A tot Z uit te werken, en daar zijn we ontzettend trots op! Het pop-up live event was een enorm succes. Shoppers kregen hier de mogelijkheid om in de Burger Bistro tot rust te komen onder het genot van een burger naar keuze.

burger bistro
burger bistro
burger bistro

Over Santa Maria

Bij Santa Maria draait het maar om één ding: smaak. Ze zijn continu op zoek naar de beste kruiden en spannende specerijen, om zo heerlijke producten te ontwikkelen. Zo ook de barbecue collectie. Met hun sauzen, kruidenmixen en andere producten kan iedereen een barbecuechef worden! Laat je inspireren door Santa Maria en maak thuis eenvoudig gerechten vol van smaak.

burger bistro

Over Président

Waar het verhaal van Président ooit begon met camembert, zijn er tegenwoordig veel diverse kazen te vinden in de schappen van de supermarkten. Van een romige brie en volle geitenkaas tot plezier kazen én de kazen speciaal voor burgers. Zo ook de Burger Gourmand Cheddar: heerlijk smeltende plakjes cheddar die je burger nóg meer smaak geven.

Meer burger recepten

Een sappige burger, gegrild op de barbecue of in een grillpan, loopt het water al in de mond? Kies je favoriete ingrediënten en experimenteer met verschillende soorten burgers gemaakt van rundvlees, kip, vis of een vegetarische optie. Heb je een lekkere burger gevonden? Sla hem op in je persoonlijke receptenboek en plan hem in via de menuplanner. Of je nu kiest voor een eenvoudige klassieke hamburger of je creativiteit de vrije loopt laat met verschillende smaakcombinaties, smaken gaat het zeker!