Visburger van kabeljauw met zoetzure komkommer en harissamayo
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Visburger van kabeljauw met zoetzure komkommer en harissamayo

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de komkommer in dunne slierten met een mes of mandoline. Voeg azijn, suiker en zout toe aan een kom en mix door elkaar. Voeg de komkommer toe en zet apart.
2
Bak eventueel de Italiaanse bollen af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Meng ondertussen de mayonaise met de citroen harissa.
3
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauw goudbruin in ca. 5 min.
4
Snijd de Italiaanse bollen doormidden en beleg met de saus, rucola, vis en komkommer.
Wijntip van Yves

Garnacha blanca

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Pita
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Borrelhapjes & snacks
Soort
Burgers
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via