Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de komkommer in dunne slierten met een mes of mandoline. Voeg azijn, suiker en zout toe aan een kom en mix door elkaar. Voeg de komkommer toe en zet apart.
2
Bak eventueel de Italiaanse bollen af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Meng ondertussen de mayonaise met de citroen harissa.
3
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauw goudbruin in ca. 5 min.
4
Snijd de Italiaanse bollen doormidden en beleg met de saus, rucola, vis en komkommer.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Hoofdgerechten
Diëten
Vrij van vlees
Soort
Burgers
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via