Zin in een burger, maar liever een avondje zonder vlees? Kies dan voor deze visburger van kabeljauw met zoetzure komkommer en harissamayo. Het gerecht staat snel op tafel en is een verantwoord alternatief. Wist je namelijk dat kabeljauw veel gezonde vitamines en mineralen bevat? Waaronder vitamine B, jodium en zink.
Ten zuidwesten van de Spaanse stad Zaragoza ligt het wijngebied Carinena. Dit licht glooiende wijngebied is met hoge temperaturen overdag en verkoeling in de nacht perfect geschikt voor wijnbouw. De lokale ster hier is de garnacha druif. Deze druif staat in meerdere varianten aangeplant. Voor dit gerecht kiezen we voor de witte garnacha blanca van Bodegas Care. Een wijn met heerlijk wit en geel fruit gecombineerd met lichte vettigheid en mooie bitters. Uitstekend geschikt om deze zalige visburger te begeleiden. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment