WSB Tandoori Masala Tandoori Masala Curry Met Geroosterde Kip (2)
In samenwerking met:
  • Home
  • Curry in a hurry

Curry in a hurry

Met heerlijke curry recepten kan je alle kanten op! Van een milde gele curry tot een licht pittige rode curry of zelfs een spicy groene curry: voor wat ga jij? Jouw favoriete curry pasta maak je met de juiste kruiden en specerijen, om er vervolgens een smaakvolle én complete maaltijd mee te maken met groenten, eventueel vis of vlees en rijst of noedels. Weinig tijd en geen zin om lang in de keuken te staan? Ga voor curry in a hurry!

BITE of Amsterdam

Food liefhebbers opgelet! Met de Eatertainment Cooking School staan wij dit jaar op de allereerste editie van BITE of Amsterdam van 31 mei t/m 2 juni. In onze Kookschool die we samen met Verstegen organiseren, maak jij je eigen smaakvolle curry. Wil je een kookworkshop volgen? Aanmelden kan ter plaatse op de dag zelf!

Tijdens dit festival geniet jij van écht goed eten en lekkere drankjes. Schuif aan bij jouw favoriete sterrenchefs en Amsterdamse toprestaurants, borrel op één van de vele terrassen die het festival heeft of volg een kookworkshop, masterclass of proeverij. Zien we jou daar?

Dit heb je nodig: alles voor je curry!

Curry is een smaakvolle maaltijd en vind je vooral terug in de Aziatische keuken. Denk aan landen als Thailand, Sri Lanka en Maleisië. Wat een curry zo uniek maakt, is de combinatie van verschillende kruiden en specerijen, zoals kurkuma, koriander, komijn, gember, knoflook en chilipepers. Gecombineerd met vis, vlees of lekker veel groenten en rijst of noedels zijn curry recepten makkelijk om te maken en vol van smaak.

Currypasta

Kleur je bord geel, rood of groen

Heb jij altijd al je eigen curry willen maken? Het kan in de Eatertainment Cooking School tijdens Bite of Amsterdam! Samen met Verstegen organiseren we 14 kookworkshops waarin je eerst je eigen curry pasta maakt en vervolgens het hele gerecht bereid en proeft.

Voor de curry pasta gebruiken we verse kruiden die we aanvullen met de gedroogde kruiden van Verstegen. Niet zo fan van pittig eten? Ga dan aan de slag met de gele curry. Mag er wel wat pit in zitten? Maak een rode curry! Dol op wat spice in je eten? Kies dan voor groen.

IMAGE

TITEL RECEPT

tekst recept

IMAGE

TITEL RECEPT

tekst recept

Hoe heet kan jij gaan?

tekst volgt over peper

Pittige rundvleescurry met kokosrijst

Flavoured by Verstegen

De basis van een smaakvol recept zijn kruiden en specerijen. Laten de kruiden en specerijen van Verstegen onmisbaar zijn in de keuken! Ze zijn rijk aan mineralen, vitaminen en antioxidanten en geven nét dat beetje extra aan jouw gerecht. Je maakt er alleen niet de lekkerste curries van, maar ook romige pasta’s, snelle noedelgerechten en heerlijke marinades voor jouw stukje vis of vlees.