Ben jij op zoek naar een heerlijk curry recept én houd je van pittig eten? Probeer dan zeker deze vindaloo curry met kippendij en aardappel! Deze pittige curry heeft veel diepgang in smaak door de vele verschillende gedroogde én verse kruiden en de aardappel zorgt voor een goede, zachte balans in combinatie met de pittigheid. Een heerlijke smaakervaring!
Tip: serveer eventueel met extra partjes limoen.
Tip: een andere curry proberen? Probeer dan eens deze gele curry of korma curry!
Variatietip: het gerecht minder pittig maken? Voeg minder chilipeper toe of laat dit helemaal achterwege.
Food liefhebbers opgelet! Met de Eatertainment Cooking School staan wij dit jaar op de allereerste editie van BITE of Amsterdam van 31 mei t/m 2 juni. In onze Kookschool die we samen met Verstegen organiseren, maak jij je eigen smaakvolle curry. Wil je een kookworkshop volgen? Aanmelden kan ter plaatse op de dag zelf!
Tijdens dit festival geniet jij van écht goed eten en lekkere drankjes. Schuif aan bij jouw favoriete sterrenchefs en Amsterdamse toprestaurants, borrel op één van de vele terrassen die het festival heeft of volg een kookworkshop, masterclass of proeverij. Zien we jou daar?
Wanneer je op vakantie bent in Azië eet je waarschijnlijk het merendeel van de tijd een heerlijk curry gerecht. Je kan natuurlijk kiezen tussen een gele curry zoals deze yellow curry met garnalen en rijst of een groene curry zoals deze vega korma curry met bloemkool en naanbrood. Of wat dacht je van deze massaman curry met koolvis? Een curry die zoet, zuur én kruidig samenbrengt. Het is een milde curry die we op smaak brengen met komijn, steranijs, nootmuskaat en kaneel. Ook lekker: paneer makhani met komijnrijst. Paneer is een verse kaassoort die in de Indiase keuken regelmatig verwerkt wordt in gerechten. Met deze recepten maak jij gemakkelijk jouw eigen curry en waan je jezelf even aan de andere kant van de wereld!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment