sharing planken_Anniek
  • Home
  • Klassieke borrelplank van Anniek

Klassieke borrelplank van Anniek

Borrelen, wat kunnen we daar van genieten! Gezellig met familie of vrienden en een goed glas wijn. Pak eens uit met deze goedgevulde borrelplank. Onze Eatertainer Anniek heeft 5 heerlijke recepten voor je klaarstaan. Eerst stellen we haar graag aan je voor:

Anniek Biermans

Even voorstellen

Hoi, Anniek hier! Binnen Eatertainment ben ik de culinaire duizendpoot. Wekelijks ga ik aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe smaakvolle recepten, het koken ervan maar ook de styling, het fotograferen en de eindbewerking van al die toffe foto´s. Mijn doel is om jou te inspireren met gerechten die je snel en met een aantal pure ingrediënten kunt bereiden! Deze borrelplank is perfect voor een gezellige avond, de hapjes zet je in een handomdraai op tafel.

borrelplank anniek

De sharing plank

Onze Eatertainer Anniek heeft een passie voor koken en alles wat daarmee te maken heeft. Zij deelt dan ook graag haar klassieke borrelplank met gerechten die je snel en met een aantal pure ingrediënten kunt bereiden! Deze borrelplank is perfect voor een gezellige avond en de hapjes zet je in een handomdraai op tafel.

Mini Matze Met Slagroom, Framboos, Witte Chocolade

Mini matzes met slagroom, framboos en witte chocolade

Matzes vinden hun oorsprong in de Joodse cultuur. Deze neutrale crackertjes bevatten bijna geen vet en zout. Vaak worden ze geserveerd met boter en suiker, maar in dit recept is het extra feestelijk met slagroom, frambozen en witte chocolade.

Wraphapjes Met Asperge, Rauwe Ham En Ei Lowres 2 6

Wraphapjes met asperge, rauwe ham en ei

Wraphapjes zijn al jaren ongekend populair bij de borrel. Ga deze keer eens voor een groentewrap met witte asperge, rauwe ham en ei. Een klassieke combinatie in een nieuw en kleurrijke jasje.

borrelplank

Vullen van de plank

Vul de borrelplank, naast de recepten, met allerlei borrelhapjes. Bijvoorbeeld:

  • Rauwkost
  • Matzes
  • Knäckebröd
  • Druiven
  • Pistache nootjes
  • Hummus
  • Kaasblokjes

 

Bij het vullen van de plank begin je met de grotere gerechtjes. Vul de gaten tussen de gerechtjes op met de overige snacks. Vergeet ook de prikkers niet!

Om je borrelplank compleet te maken

Deze kaastwisters met knoflook en Italiaanse kruiden maken jouw borrelplank helemaal af. Je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig en de voorbereiding duurt 15 minuten. Daarna bak je de kaastwisters af in de oven, zo kun jij in die tijd mooi de rest van de borrelplank gereed maken!