Borrelplank Dames Lowres 2 4
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Eiersalade met avocado

Op zoek naar een leuke twist op de klassieke eiersalade? Probeer dan deze variant met avocado in plaats van mayonaise. Het geeft de eiersalade een frisse touch. Niet alleen heerlijk bij de borrel maar ook lekker als lunch op een boterham!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten

Recept eiersalade met avocado

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Kook de eieren gedurende 10 min. en laat schrikken onder koud water. Laat afkoelen.
2
Snipper de sjalot fijn en pers de limoen uit. Snijd de avocado in blokjes en prak fijn met een vork. Meng de avocado met limoensap, Griekse yoghurt, mosterd, chili flakes, kerrie en de sjalot.
3
Snijd de eieren in kleine blokjes. Meng het ei met het avocadomengsel en breng op smaak met peper en zout en serveer direct.

Tip: Serveer de eiersalade met Zweeds knäckebröd. Je kunt de eiersalade het beste direct eten, anders verkleurt de avocado.

Borrel gepland? Dit recept is onderdeel van een goedgevulde borrelplank gemaakt door onze Eatertainer Anniek. Bekijk de gehele plank met alle recepten.

Anniek Biermans
Borrelplank Klassiek

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via