Wraphapjes Met Asperge, Rauwe Ham En Ei Lowres 2 6
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Wraphapjes met asperge, rauwe ham en ei

Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de eieren gedurende 10 min. en spoel met koud water. Schil de asperges en kook in 5 tot 8 min. beetgaar.
2
Meng de yogonaise met de mosterd. Pel de eieren en snijd in partjes.
3
Besmeer de wrap met 1 el van het mosterdmengsel. Beleg de wrap met 2 plakjes rauwe ham, een handje rucola, partjes ei en een asperge over de lengte in het midden. Herhaal met de andere wraps.
4
Rol de wrap strak op en snijd de zijkanten schuin af. Snijd vervolgens diagonaal door het midden.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Soort
Wraps & Tortilla's
Borrelhapje
Pasen
Witte asperges
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via