Wraphapjes Met Asperge, Rauwe Ham En Ei Lowres 2 6
Niveau
Beginner
Tijd
30 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Wraphapjes met asperge, rauwe ham en ei

Wraphapjes zijn al jaren ongekend populair bij de borrel. Ga deze keer eens voor een groentewrap met witte asperge, rauwe ham en ei. Een klassieke combinatie in een nieuw  en kleurrijke jasje.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten

Recept wraphapjes met asperge, rauwe ham en ei

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Kook de eieren gedurende 10 min. en spoel met koud water. Schil de asperges en kook in 5 tot 8 min. beetgaar.
2
Meng de yogonaise met de mosterd. Pel de eieren en snijd in partjes.
3
Besmeer de wrap met 1 el van het mosterdmengsel. Beleg de wrap met 2 plakjes rauwe ham, een handje rucola, partjes ei en een asperge over de lengte in het midden. Herhaal met de andere wraps.
4
Rol de wrap strak op en snijd de zijkanten schuin af. Snijd vervolgens diagonaal door het midden.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Gluten
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?