Pittige Gehaktballetjes Met Pindasaus Lowres 2 7
Niveau
Gemiddeld
Tijd
45 min

Pittige gehaktballetjes met pindasaus

Ingrediënten

20 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
1
Meng het gehakt met ¾ deel van de ketjap, Sambal badjak, paprikapoeder, ei, paneermeel en Italiaanse kruiden. Kneed het geheel goed door. Maak balletjes van ongeveer 20 tot 25 gr.
2
Verwarm de olie in een pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin gedurende 10 tot 15 min.
3
Bereid intussen de pindasaus. Meng de pindakaas met kokend water, sojasaus en de rest van de ketjap. Roer het geheel door.
4
Serveer de gehaktballetjes met de zelfgemaakte pindasaus. Top af met gebakken uitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Vlees
Borrelhapje
Pasen
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via