Komkommerrolletjes Met Rosbief, Groene Asperge En Truffelmayonai Lowres 2 2
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Komkommerrolletjes met rosbief, groene asperge en truffelmayonaise

Deze koolhydraatarme komkommerrolletjes zijn een leuke verrassing op de borrelplank. De variaties voor de vulling zijn eindeloos en ze zijn snel en makkelijk te maken. Wij vullen de rolletjes met rosbief, radijsjes, truffelmayonaise en groene asperge tips.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten

Recept komkommerrolletjes met rosbief, groene asperge en truffelmayonaise

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Snijd de komkommer over de lengte in plakken met behulp van een kaasschaaf of dunschiller.
2
Kook de aspergetips 1 min. en koel daarna onder de kraan. Snijd de radijsjes in plakjes en de aspergetips in tweeën. Snijd de plakjes rosbief in de lengte doormidden.
3
Besmeer een komkommerplak aan met 1 tl truffelmayonaise. Verdeel hierover 3 plakjes radijs, een half plakje rosbief en twee aspergetips. Laat iets uitsteken aan één kant, zodat het eindresultaat alle ingrediënten goed laat zien.
4
Bestrooi met wat peper en zout. Rol het geheel strak op. Herhaal totdat alle rolletjes klaar zijn. Verdeel zwart sesamzaad over de rolletjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?