Komkommerrolletjes Met Rosbief, Groene Asperge En Truffelmayonai Lowres 2 2
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Komkommerrolletjes met rosbief, groene asperge en truffelmayonaise

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de komkommer over de lengte in plakken met behulp van een kaasschaaf of dunschiller.
2
Kook de aspergetips 1 min. en koel daarna onder de kraan. Snijd de radijsjes in plakjes en de aspergetips in tweeën.
3
Besmeer een komkommerplak aan een zijde met 1 tl truffelmayonaise. Beleg met 3 plakjes radijs, een half plakje rosbief en twee stukjes aspergetips. Laat iets uitsteken aan de bovenkant, zodat het eindresultaat alle ingrediënten goed laat zien.
4
Bestrooi met wat peper en zout. Rol het geheel strak op. Herhaal totdat alle rolletjes klaar zijn.
5
Verdeel zwart sesamzaad over de rolletjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Sesamzaad
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Vlees
Borrelhapje
Pasen
Groene asperges
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via