• Home
  • Lunchplank van Fit met Lotte

Lunchplank van Fit met Lotte

Start het jaar Fit met Lotte en kies voor een verantwoordelijke lunch! Eatertainer en influencer Lotte helpt je graag met gezond eten en heeft een uitgebreide lunchplank voor je samengesteld! Deze heerlijke plank bestaat uit 6 makkelijke lunchgerechten, waaronder ook enkele budgetvriendelijke recepten.

Fit met Lotte

Even voorstellen

Hi, Lotte hier! In 2020 besloot ik mijn leven om te gooien na jarenlang te zwaar, en heel onzeker te zijn geweest. Sindsdien staat mijn leven en werk in het teken van mijn lifestyle journey. Inmiddels ben ik meer dan 50 kg afgevallen en zit ik nog steeds midden in het proces; ik wil fitter worden, maar ik wil vooral lekker in mijn vel zitten. Dagelijks mag ik mensen inspireren en motiveren op het gebied van sport, voeding, lifestyle, health en mindset. Mijn boodschap? Als ik het kan, kan jij het ook! Deze lunchplank is gevuld met 6 heerlijke én makkelijke recepten waarmee je een gezonde lunch op tafel tovert. 

Fit met Lotte lunchplank

De lunchrecepten van Lotte

De lunchplank van Lotte staat vol met heerlijke en verantwoorde gerechten. Van vis, vlees en vegetarische recepten tot hartig en zoet, de keuze is reuze! Maak de plank voor een gezellige lunch met familie of vrienden of als inspiratie voor een los lunchrecept voor jezelf.

Fit met Lotte wolkenbroodje

Wolkenbroodjes met hüttenkäse, kaneel en rood fruit

Verras je vrienden of geliefden met deze wolkenbroodjes! De broodjes zijn binnen no-time gemaakt, koolhydraatarm en ook nog eens glutenvrij. Verdeel over de broodjes hüttenkäse, blauwe bessen en frambozen en genieten maar. Wedden dat jij na de eerste hap met je hoofd in de wolken loopt?

Fit met Lotte soep

Bloemkool-kerriesoep met geroosterde bloemkool

Deze heerlijke bloemkoolsoep maken wij met kerrie en geroosterde bloemkool. Dankzij de kokosmelk is hij lekker romig, rijk van smaak en de kerrie geeft een extra bite. Maak hem voor de lunch of serveer hem als voor- of tussengerecht.

Fit Met Lotte plank

Vullen van de plank

Vul de lunchplank, naast deze gerechten, met allerlei verantwoorde snacks. Bijvoorbeeld:

  • (Snack)komkommers
  • Cherry tomaten
  • Mandarijntjes
  • Frambozen
  • Blauwe bessen
  • Avocado
  • Gekookte eieren
  • Rucola/sla
  • Ongebrande noten

 

Begin met het vullen van de plank met de lunchgerechten, vul de gaten tussen de gerechtjes met de andere snacks. Vergeet ook het bestek niet!

Lekker lunchen met dit recept

Eén van Lottes favoriete lunchgerechten is een kampioentje met gegrilde courgette, feta en walnoten. Met dit recept krijg je extra groenten, vezels én vetten binnen en heb jij binnen een handomdraai een lekkere lunch geserveerd. Nog lekkerder met wat rucola en cherrytomaten!