Fit met Lotte salade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gegrilde paprika en mango salade

Op zoek naar een frisse salade voor de lunch? Dan is deze gegrilde paprika en mango salade iets voor jou! De paprika en mango worden kort gegrild en de walnoten worden geroosterd. Combineer met grove stukken mozzarella, blokjes avocado en een balsamico-olijfolie dressing en je hebt een heerlijke lunch met gezonde vetten!

Maak je lunchplank compleet met de andere recepten van de sharingplank van Lotte.

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Lotte van Fit met Lotte

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept gegrilde paprika en mango salade

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Snijd de paprika in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Schil de mango en snijd in plakken van 1 cm dik.
2
Gril de paprika en mango 3 tot 5 min. per kant. Breng de paprika op smaak met een snufje zout. Snijd de paprika en mango na het grillen in grove stukken.
3
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de walnoten 3 min. in een droge pan, schud regelmatig om. Scheur intussen de mozzarella in grove stukken. Snijd de avocado in kleine blokjes.
4
Meng in een grote kom de balsamicoazijn met de olijfolie. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng goed door elkaar. Breng de salade eventueel verder op smaak met peper en zout.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via