Fit met Lotte omeletwrap
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Omeletwraps met gerookte zalm en spinazie

Ga creatief aan de slag met eieren en maak eens deze omeletwraps. Heerlijk in combinatie met gerookte zalm en spinazie, makkelijk om te maken en het bevat ook nog eens minder koolhydraten. Maak af met roomkaas en smullen maar!

Meer inspiratie voor gezonde lunchgerechten vind je op de sharingplank van Lotte

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Lotte van Fit met Lotte

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept omeletwraps met gerookte zalm en spinazie

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Kluts de eieren samen met de melk los in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Verhit een kwart van de zonnebloemolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
2
Verdeel de helft van het eimengsel in de pan. Bak ongeveer 3 min. tot het ei gestold is, draai om en bak nog 2 min. op de andere kant. Haal het omelet uit de pan. Herhaal deze stap met de rest van het eimengsel.
3
Pel en snipper de rode ui. Verhit de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 min. aan. Voeg de spinazie toe en bak 4 min. mee, tot de spinazie geslonken is.
4
Verdeel de spinazie over de 2 omeletten. Verdeel de gerookte zalm over de spinazie. Smeer de zalm in met roomkaas.
5
Rol de omeletten dicht en snijd schuin door de helft.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?