Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & smeersels
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Lekker snel < 20 minuten
Medium 20 - 40 minuten
Uitgebreid > 40 minuten
Alle recepten
Lifestyle
Evenementen
Over ons
Aanmelden
Recepten
Lifestyle
Evenementen
Aanmelden
Home
Recepten
Eton Mess in een glas
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Desserts & gebak
Opslaan
Eton Mess in een glas
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1 kant-en-klaar meringue met frambozensmaak
100 gr aardbeien
150 gr frambozen
1 tl gembersiroop
170 gr Hero aardbeien jam
15 gr basilicum
200 ml verse slagroom
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breek de meringue in kleine stukjes in een kom en snijd de aardbeien door de helft.
2
Meng 50 gram frambozen, gembersiroop, aardbeienjam en de helft van de basilicum in een hakmolen of in een hoge beker met een staafmixer tot een saus.
3
Klop de slagroom op. Voeg de stukjes meringue en 2 el saus toe aan de slagroom en roer het geheel door.
4
Schep 2 el van het slagroom/meringuemengsel in een glas gevolgd door 1 el saus. Bedek vervolgens de saus met stukjes aardbei en framboos.
5
Herhaal dit proces nogmaals en decoreer het geheel met basilicumblaadjes.
Meer inspiratie
Bekijk meer
Desserts & gebak
Haagse bluf met amandelkoekjes en munt
15 min
Opslaan
Desserts & gebak
Tiramisu met geel zomerfruit en prosecco
30 min
Opslaan
Blokker
Wentelteefje van boerencake met mascarpone en mango
25 min
Opslaan
Blokker
Dessert pizza met aardbeien
25 min
Opslaan
Desserts & gebak
Chocolade crêpes-taart met kokosyoghurt
30 min
Opslaan
Desserts & gebak
Luikse wafels met frambozen, witte chocolade en slagroom
15 min
Opslaan
Desserts & gebak
Cheesecake broodpudding
20 min
Opslaan
Desserts & gebak
Chocolademousse
20 min
Opslaan
Desserts & gebak
Limoncello tiramisu
20 min
Opslaan
Desserts & gebak
Mini broodpudding met lemoncurd en aardbeien
25 min
Opslaan
Allergenen
Dit recept bevat de volgende allergenen:
Melk
Soja
Ei
Gluten
Voedingswaarden
Per 1 persoonsportie
Voedingswaarden
Aanmelden
Vind je dit leuk?
1
0
Reacties
Plaats nieuwe reactie
Geef een reactie
undefined
Reactie plaatsen
Over dit recept
Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Gemaakt door Eatertainment
Delen via
Reacties
Plaats nieuwe reactie