Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breek de meringue in kleine stukjes in een kom en snijd de aardbeien door de helft.
2
Meng 50 gram frambozen, gembersiroop, aardbeienjam en de helft van de basilicum in een hakmolen of in een hoge beker met een staafmixer tot een saus.
3
Klop de slagroom op. Voeg de stukjes meringue en 2 el saus toe aan de slagroom en roer het geheel door.
4
Schep 2 el van het slagroom/meringuemengsel in een glas gevolgd door 1 el saus. Bedek vervolgens de saus met stukjes aardbei en framboos.
5
Herhaal dit proces nogmaals en decoreer het geheel met basilicumblaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via