Print opties

Sluiten

Eton Mess in een glas

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
1
Breek de meringue in kleine stukjes in een kom en snijd de aardbeien door de helft.
2
Meng 50 gram frambozen, gembersiroop, aardbeienjam en de helft van de basilicum in een hakmolen of in een hoge beker met een staafmixer tot een saus.
3
Klop de slagroom op. Voeg de stukjes meringue en 2 el saus toe aan de slagroom en roer het geheel door.
4
Schep 2 el van het slagroom/meringuemengsel in een glas gevolgd door 1 el saus. Bedek vervolgens de saus met stukjes aardbei en framboos.
5
Herhaal dit proces nogmaals en decoreer het geheel met basilicumblaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.