Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
1
Wel de paddenstoelen in warm water. Hak de garnalen tot een grof gehakt en snijd de gewelde paddenstoelen fijn.
2
Meng alle ingrediënten in een ruime kom, gebruik hiervoor de helft van de wortelblokjes.
3
Vul de siu mai vellen met een ruime ijsbollenschep vulling. Vouw dicht en top af met de rest van de wortel. Stoom ze in een mandje op een stoompapiertje of op een bananenblad boven een pan met warm water.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Schaaldieren
  • Soja
  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Chinees
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via