Gyoza Dumplings
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Gyoza dumplings

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Doe alle ingrediënten (op de plantaardige olie en het water na) in een ruime kom en meng tot alle vocht is opgenomen. Vul de gyoza vellen met een volle theelepel vulling en vouw deze dicht met plooien.
2
Vet een antiaanbakpan op het vuur in met de plantaardige olie. Bak de gyoza op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn. Voeg het water toe en dek direct de pan af met een deksel. Stoom de gyoza nog 8 minuten op laag vuur.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Balans
Soort
Dumplings
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via