Gyoza Dumplings
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Gyoza dumplings

Bekenden van de Oosterse keuken hebben het ongetwijfeld wel eens gegeten: gyoza dumplings. Deze kleine pasteitjes lijken misschien ingewikkeld, maar zijn prima zelf te maken. Combineer ze in een verrassende Oosterse high tea om extra indruk te maken op vrienden en familie.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept gyoza dumplings

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Doe alle ingrediënten (op de plantaardige olie en het water na) in een ruime kom en meng tot alle vocht is opgenomen. Vul de gyoza vellen met een volle theelepel vulling en vouw deze dicht met plooien.
2
Vet een antiaanbakpan op het vuur in met de plantaardige olie. Bak de gyoza op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn. Voeg het water toe en dek direct de pan af met een deksel. Stoom de gyoza nog 8 minuten op laag vuur.

Tip: check onze recepten voor bapao en siu mai om je Oosterse high tea compleet te maken!

Online workshop

Streetfood specialist Alex leert je deze heerlijke gyoza dumplings in een online workshop maken. Check de workshop via de video.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Soja
  • Sulfiet
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via