Dumpling Soep Met Groenten En Ei
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Dumpling soep met groenten en ei

Dumplings: deze populaire, gevulde deegpakketjes zie je tegenwoordig overal. Dumplings kunnen worden gevuld met vlees, vis of groenten. In dit recept kiezen wij voor dumplings met garnalen, verwerkt in een heerlijke soep met paksoi, snijbonen en wortel.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept dumpling soep met groenten en ei

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Kook de eieren in 6 min. zacht. Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en leg apart. Verwarm de groentebouillon en breng op smaak met de sojasaus.
2
Bereid de dumplings volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de paksoi in de lengte, maak de snijbonen schoon en snijd de wortels in plakjes.
3
Breng een pan met water aan de kook. Gebruik een zeef of vergiet die op de pan kan worden gezet. Vul deze met de groenten en zet bovenop de pan kokend water met de deksel erop. Stoom de groenten gaar in circa 5 min. Zorg ervoor dat de zeef of vergiet het water niet raakt en schep de groenten regelmatig om.
4
Verdeel de groentebouillon over twee grote kommen. Voeg de dumplings en groenten toe aan de bouillon. Snipper de bosui en verdeel over de soep. Snijd de eieren in de lengte doormidden en leg bovenop de groenten. Top de dumpling soep af met Thaise basilicum.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Sesamzaad
  • Ei
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via