Romige frambozen mimosa met grapefruit en tijm
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Romige frambozen mimosa met grapefruit en tijm

Wil je tijdens oud & nieuw een bijzonder drankje serveren? Zet dan deze frambozen mimosa op tafel! Een heerlijke combinatie van de friszure frambozen met de romige yoghurt en de fruitige bubbels van de prosecco.

Serveer dit gerecht samen met de andere gerechtjes en drankjes van onze spetterende oud & nieuw tafel voor een complete borrel.

Mijn menu planner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept romige frambozen mimosa met grapefruit en tijm

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Voeg de frambozen en yoghurt toe aan een blender en puls tot een glad mengsel. Schep in een champagneglas.
2
Schenk de prosecco en grapefruitsap op het frambozenmengsel. Snijd dunne plakken van de grapefruit. Snijd in parten en zet op de rand van het glas. Garneer met tijm.
3
Serveer met andere drankjes en hapjes van de oud & nieuw tafel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via