Thuis uit eten: maak je eigen thuis restaurant
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Kaasplank

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Haal de kazen 30 tot 60 minuten van tevoren uit de koelkast.
2
Snijd de kazen elk in 4 gelijke stukken. Snijd de peer en vijg in partjes en schep met een meloenboor bolletjes uit de appel. Snijd het notenbrood in stukken en het vijgenbrood in plakjes.
3
Leg de kazen van mild naar pittig op het plankje, waarbij de mildste kaas links ligt en de pittigste kaas rechts. Je begint met de geitenkaas, gevolgd door Le Marcaire, Chaumes, Morbier en als laatste Bleu d'Arvergne.
4
Verdeel de broodsoorten, appel, vijg en peer over 4 stenen serveerplankjes. Garneer met de walnoten mix, een takje rode besjes en een dessertlepel met appelstroop.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Soort
Borrelplanken
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via