Neda Kia
  • Home
  • Sharing planken

Sharing planken

Wij zijn dol op een lekkere plank met eten. Van een borrelplank tot een goedgevulde brunchplank. Een plank kan altijd! Of het nu gaat om een plank in Mediterrane stijl of Mexicaanse stijl. Het voordeel van een sharing plank is dat de hapjes vaak snel klaar zijn en iedereen zelf kan pakken wat zij lekker vinden. Het staat dus garant voor lekker eten én gezelligheid. Voor welke plank ga jij?

Borrel gepland?

Heb je binnenkort een borrel gepland? Of komen vrienden en familie over de vloer voor een feestje? Serveer dan een mooie borrelplank. Blokjes kaas en gesneden worst zijn lekker, maar het kan natuurlijk ook spectaculairder. Pak eens groots uit met bijvoorbeeld een borrelplank met salamirozen of een DIY nacho borrelplank. Wij hebben meerdere borrelplanken voor je samengesteld zodat jij je gasten aangenaam kan verrassen.

Fingerfood borrelplank

Maak je eigen fingerfood borrelplank!

Bij de borrel is het super leuk om fingerfood te serveren: kleine hapjes vol smaak. En hoe leuk is het om deze hapjes te serveren op een fingerfood borrelplank? Het is niet alleen handig, het ziet er ook nog eens super feestelijk uit! Als jij hier net zo enthousiast van wordt als wij, dan hebben we goed nieuws voor je: deze borrelplank kan jij helemaal zelf maken! Bekijk snel de DIY en maak je eigen fingerfood borrelplank. Heb je extra uitleg nodig? Kijk dan de online workshop terug met de video onderaan de pagina.