Neda Kia
  • Home
  • Sharing planken

Sharing planken

Wij zijn dol op een lekkere plank met eten. Van een borrelplank tot een goedgevulde brunchplank. Een plank kan altijd! Of het nu gaat om een plank in Mediterrane stijl of Mexicaanse stijl. Het voordeel van een sharing plank is dat de hapjes vaak snel klaar zijn en iedereen zelf kan pakken wat zij lekker vinden. Het staat dus garant voor lekker eten én gezelligheid. Voor welke plank ga jij?

brunchplank pasen

Paasplank van Stella

Met krokante matzes kan je heerlijke en feestelijke recepten maken! Dat bewijst Eatertainer Stella met deze paasplank boordevol lekkernijen. Van een smaakvolle matze pizza tot feestelijke matzes met chocolade en sprinkles, met deze recepten creëer je zeker een vrolijk Pasen!

Chefkeluc

Aziatische borrelplank van Chefke Luc

Met de smaakmakers als gember, sojasaus en sriracha zijn er genoeg ingrediënten uit de Aziatische keuken waarmee je heerlijke hapjes kan maken. Laat Chefke Luc nu een borrelplank boordevol verrukkelijke gerechten hebben gemaakt! Van een tonijnsalade met een Aziatische twist tot okonomiyaki, een Japans pannenkoekje, deze gerechten wil je proberen!

Loïs en Tijn moederdagplank

Ontbijtplank van Tijn en Loïs

Zin in een uitgebreide start van je weekend? Op zoek naar een leuke verrassing voor een verjaardag? Maak dan deze goedgevulde ontbijtplak van Eatertainer Tijn en en zijn zusje Loïs! Zij maken deze plank voor hun mama en vullen hem vol lekkers. Van brownie mugcakes en gevouwen pannenkoeken tot yoghurt smoothies en hartig gevulde croissants. Makkelijke recepten die door of met kinderen gemaakt kunnen worden!

Fit met Lotte bijgesneden

Lunchplank van Fit met Lotte

Begin het jaar verantwoord en ga aan de slag met de lunchplank van Fit met Lotte! Onze Eatertainer Lotte heeft een verantwoorde lunchplank voor je gemaakt met 6 makkelijke recepten. Maak de sharing plank voor een gezellige lunch met je familie of laat je inspireren voor een lunchgerecht voor jezelf!

Borrel gepland?

Heb je binnenkort een borrel gepland? Of komen vrienden en familie over de vloer voor een feestje? Serveer dan een mooie borrelplank. Blokjes kaas en gesneden worst zijn lekker, maar het kan natuurlijk ook spectaculairder. Pak eens groots uit met bijvoorbeeld een borrelplank met salamirozen of een DIY nacho borrelplank. Wij hebben meerdere borrelplanken voor je samengesteld zodat jij je gasten aangenaam kan verrassen.

Fingerfood borrelplank

Maak je eigen fingerfood borrelplank!

Bij de borrel is het super leuk om fingerfood te serveren: kleine hapjes vol smaak. En hoe leuk is het om deze hapjes te serveren op een fingerfood borrelplank? Het is niet alleen handig, het ziet er ook nog eens super feestelijk uit! Als jij hier net zo enthousiast van wordt als wij, dan hebben we goed nieuws voor je: deze borrelplank kan jij helemaal zelf maken! Bekijk snel de DIY en maak je eigen fingerfood borrelplank. Heb je extra uitleg nodig? Kijk dan de online workshop terug met de video onderaan de pagina.