Mini paastrifle met aardbeienjam, vanillevla en frambozen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Mini paastrifle met aardbeienjam, vanillevla en frambozen

Een simpel maar superlekker paasdessertje op tafel zetten? Dat doe je met dit recept! Deze trifle is binnen een kwartiertje klaar en is ook leuk om samen met de kinderen te maken. Het paashaasje geeft dit dessert een vrolijke, feestelijke touch.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept mini paastrifle met aardbeienjam, vanillevla en frambozen

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Verdeel de helft van de cake over de bodem van de glaasjes en druk licht aan. Verdeel hier de helft van aardbeienjam over, gevolgd door de vanillevla.
2
Verkruimel vervolgens de overige cake over vla en daarna de rest van de aardbeienjam. Zet de glaasjes in de koelkast tot het moment van serveren.
3
Klop, voor het serveren, de slagroom met suiker stijf. Verdeel de slagroom over de glaasjes en decoreer met een paashaasje en frambozen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via