Mini paastrifle met aardbeienjam, vanillevla en frambozen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Mini paastrifle met aardbeienjam, vanillevla en frambozen

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verdeel de helft van de cake over de bodem van de glaasjes en druk licht aan. Verdeel hier de helft van aardbeienjam over, gevolgd door de vanillevla.
2
Verkruimel vervolgens de overige cake over vla en daarna de rest van de aardbeienjam. Zet de glaasjes in de koelkast tot het moment van serveren.
3
Klop, voor het serveren, de slagroom met suiker stijf. Verdeel de slagroom over de glaasjes en decoreer met een paashaasje en frambozen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Trifle
Pasen
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via